Andreea Zamfira PDF Imprimare Email
Autor Andreea Zamfira   
Vineri, 28 Octombrie 2016 10:51

 

Foto 1_bmpAndreea Zamfira este doctor în științe politice și sociale la Universitatea din București și Université Libre de Bruxelles.

Este cercetător asociat la Centre d’Étude de la Vie Politique (CEVIPOL) din Bruxelles și la Centre Régional Francophone de Recherches Avancées en Sciences Sociales (CEREFREA) din București. Are o experiență de șase ani ca lector universitar, a ținut cursuri la École Doctorale Francophone en Sciences Sociales, la Facultatea de Științe Politice (ambele în cadrul Universității din București) și la Universitatea Europei de Sud-Est din București.

Este autorul cărții Une sociologie électorale des communautés pluriethniuqes, L’Harmattan, Paris, 2012 și al altor lucrări științifice dedicate minorităților etnice.

Teme de cercetare predilecte: Germanii din România – identitate națională, memorie și memorializare, istoria reprezentărilor lor sociale/ televizuale; memoria trecutului traumatic al minorităților etnice; interculturalitate/ interetnicitate, reprezentări sociale ale alterității.


Pagina web: http://cevipol.ulb.be/fr/ users/azamfira

 
Google bookmarkDel.icio.usTwitterFacebook
Author of this article: Andreea Zamfira

Alte articole publicate de acest autor


Editura ACS

Muzeul Ascuns

Arbore 14 mic pt site

patrimoniu pentru copii

Arbore 14 mic pt site

Login FormSubscribe Here

pentru a primi stirile paginarestaurarii.ro scrieti aici adresa voastra de email

Autori

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com