Câștigătorii concursului online "despre restaurare" PDF Imprimare Email
Autor Echipa ACS   
Luni, 14 Noiembrie 2016 20:25

 

 OCB5595Concursul online “Despre restaurare”, organizat de Asociația Art Conservation Support (ACS), desfășuarat în perioada 8 noiembrie (ora 9:00) – 12 noiembrie (ora 17:00) inclusiv, și-a desemnat câștigătorii. Copii cu vârste între 7-12 ani ne-au bucurat prin mesajele scrise și prin culorile în care văd ei monumentele, iar la rândul nostru vrem să-i bucurăm și astfel îi vom premia pentru participarea la concurs și implicare în proiect pe următorii:


Iacob Călinescu, Matei Călin Margineanu, Bianca Popa, Ștefan Iordan, Sara Balmuș, Ionuț Răzvan Costea și eleva din imaginea alăturată căreia cu părere de rău i-am pierdut numele însă o rugăm să ne contacteze pentru că se numără printre câștigători.


Premiul:

Un set de culori - textile (4 culori x 70 ml. – Jacquard) sau acrilice (12 culori x 20 ml. – Maimery), un set de pensule cu suport, 3 sacoșe de pânză ce pot fi pictate sau planșe preparate pentru culori acrilice, o paletă și o carte de la Editura ACS, la alegere*.

 

*Toți câștigătorii vor avea posibilitatea să își aleagă un titlu dintre următoarele publicații ale Editurii ACS: Monumente Medievale din Bucovina, autori Tereza Sinigalia și Oliviu Boldura, ediția a 2-a; Monumente Medievale din Oltenia, autor Corina Popa; Pictura murală maramureșeană, autor Anca Bratu; Reședințele Știrbey din București și Buftea, autor Oana Marinache; Știrbey: reședințe, moșii, ctitorii, autor Oana Marinache.

 

Pentru revendicarea premiilor, câştigătorii sunt invitați să participe luni, 14 noiembrie, ora 18 la vernisajul expoziției care va avea loc la Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” din str. Jean Louis Calderon nr. 39, București, sau pot primi premiul la adresa indicată, în termen de maximum 7 zile de la acordare. Dacă după acest termen câştigătorul nu şi-a revendicat premiul, organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula câştigul. Premiile se acordă reprezentantului copilului participant, pe baza unui act de identitate şi a unui proces verbal de predare-primire.

 
Google bookmarkDel.icio.usTwitterFacebook
Author of this article: Echipa ACS

Alte articole publicate de acest autor


Editura ACS

patrimoniu pentru copii

Arbore 14 mic pt site

Login FormSubscribe Here

pentru a primi stirile paginarestaurarii.ro scrieti aici adresa voastra de email

Autori

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com