Anda Dinică PDF Imprimare Email
Autor Anda Dinică   
Marţi, 14 Februarie 2012 15:07

anda-dinica-siteAnda Dinică - restaurator pictură murală

colaborator

Anda Dinică este absolventă a masteratului în Arte vizuale şi a facultăţii de Istoria şi Teoria Artei, secţia conservare-restaurare din cadrul Universităţii Naţionale de Arte – Bucureşti. În prezent face parte din colectivul de conservare-restaurare al UNA.

 Experienţa în conservarea şi restaurea componentelor artistice şi-a dobândit-o pe şantiere coordonate de experţi în domeniu la Biserica Doamnei din Bucuresti (restaurare pictură murală), Biserica Mănăstirii Stelea din Târgovişte (restaurare ancadramente din piatră), Biserica Sf. Nicolae din Bălineşti (restaurare pictură murală), Muzeul de Istorie - fragmente de pictură murală extrase de la biserica Mănăstirii Argeş, Palatul de Justiţie (restaurare statui Storck - faţada Nord), Hotel Bulevard (restaurare pictură murală), Casa Ion Mincu (restaurare pictură murală), UNA - fragmentele de pictură murală extrase de la biserica Mănăstirii Cotroceni.

 Sesiuni de comunicari:  Atelier de lucru privind lucrările de conservare - restaurare ale componentelor artistice la monumente istorice, ediţia a 3-a, UNA, 2009.

 
Google bookmarkDel.icio.usTwitterFacebook
Author of this article: Anda Dinică

Alte articole publicate de acest autor


Editura ACS

Muzeul Ascuns

Arbore 14 mic pt site

patrimoniu pentru copii

Arbore 14 mic pt site

Login FormSubscribe Here

pentru a primi stirile paginarestaurarii.ro scrieti aici adresa voastra de email

Autori

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com