Anda Dinică

Anda Dinică este absolventă a masteratului în Arte vizuale şi a facultăţii de Istoria şi Teoria Artei, secţia conservare-restaurare din cadrul Universităţii Naţionale de Arte – Bucureşti. În prezent face parte din colectivul de conservare-restaurare al UNA.

 Experienţa în conservarea şi restaurea componentelor artistice şi-a dobândit-o pe şantiere coordonate de experţi în domeniu la Biserica Doamnei din Bucuresti (restaurare pictură murală), Biserica Mănăstirii Stelea din Târgovişte (restaurare ancadramente din piatră), Biserica Sf. Nicolae din Bălineşti (restaurare pictură murală), Muzeul de Istorie – fragmente de pictură murală extrase de la biserica Mănăstirii Argeş, Palatul de Justiţie (restaurare statui Storck – faţada Nord), Hotel Bulevard (restaurare pictură murală), Casa Ion Mincu (restaurare pictură murală), UNA – fragmentele de pictură murală extrase de la biserica Mănăstirii Cotroceni.

 Sesiuni de comunicari:  Atelier de lucru privind lucrările de conservare – restaurare ale componentelor artistice la monumente istorice, ediţia a 3-a, UNA, 2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *